Van Lanschot Zakenrekening

Opzoek naar een zeer persoonlijke bank met een hoop expertise in huis? Van Lanschot verleent persoonlijke diensten aan veelal vermogende ondernemers. De persoonlijke relatie met klanten vormt de kern van de bedrijfsvoering van Van Lanschot.

Van Lanschot NV is de oudste onafhankelijke privébank van Nederland, met een geschiedenis die teruggaat tot 1737. Het is een van de grootste private bankiers van het land. Van Lanschot biedt sterk gepersonaliseerde financiële diensten en een reeks financiële producten, waaronder vermogensbeheer, effectenbemiddeling, verzekeringen en andere producten. Van Lanschot biedt ook zakelijke bankdiensten, evenals bankdiensten die zijn toegesneden op de institutionele beleggingsgemeenschap, waaronder verenigingen, religieuze organisaties, verzekeringsmaatschappijen en dergelijke.
De zakelijke rekening van Van Lanschot is heel degelijk. Van Lanschot biedt ongeveer hetzelfde pakket met diensten en mogelijkheden als andere grootbanken. Helaas is de zakelijke rekening met 18 euro per maand relatief duur. Het pakket dien je zelf uit te breiden tegen betaling, transacties zijn niet inbegrepen en je krijgt geen rente op je betaalrekening.

Voor wie is Van Lanschot Betalen Zelfstandigen?

Van Lanschot richt zich vooral op grote en vermogende ondernemers, maar ook op bedrijven, ZZP’ers, verenigingen en stichtingen die expertise en persoonlijke aandacht belangrijk vinden kunnen een rekening openen.

Voordelen Van Lanschot zakelijk

• Zeer duurzaam
• Stabiele bank
• Draag bij aan een beter wereld
• Vergelijkbare prijzen met andere grootbanken

Nadelen Van Lanschot Zakelijk

• Je betaald extra voor transacties
• Je betaald extra voor online bankieren
• Koppeling met boekhoudprogramma niet mogelijk

Standaard Pakketonderdelen

• Betaalrekening

Van Lanschot zakelijke pakket

Van Lanschot biedt een basis van een betaalrekening waarbij naar wens verschillende onderdelen toegevoegd kunnen worden. Echter wel tegen betaling. Ook een creditcard kun je tegen betaling krijgen. Een koppeling naar een boekhoudprogramma is helaas niet mogelijk.